Home

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier apart gecremeerd. De crematie vindt in principe plaats binnen 2 werkdagen na aankomst van uw huisdier op het crematorium.

Inbegrepen in de prijs van de individuele crematie is ook een luxe strooikoker of sierblik, waarin u de as van uw huisdier terug ontvangt. Ook inbegrepen is een officieel crematiecertificaat. Na twee werkdagen kunt u de as zelf komen ophalen, of door ons kosteloos, op een later tijdstip, laten bezorgen bij uw dierenarts. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid assortiment urnen, aandenkens en as-sieraden. Wilt u geen as terug ontvangen, dan verstrooien wij de as over één van onze strooivelden. Na de crematie ontvangt u per post een persoonlijk bericht met de datum en het exacte tijdstip van de crematie.

Bij een individuele crematie is  het mogelijk de crematie bij te wonen. Het tijdstip wordt in overleg u bepaald. Een afspraak voor het bijwonen van een crematie dient minimaal één dag van te voren worden gemaakt. Wij reserveren dan ook de crematieruimte voor u.  Aan het bijwonen van de crematie zijn wel extra kosten verbonden.